Systemutvecklare Frontend/Fullstack till Pulsen Omsorg

2018-11-08

Om vår kund

Pulsen Omsorg utökar och växer! I takt med att vi får fler kunder behöver vi förstärka vår organisation. Vi söker därför er med ett stort engagemang och som vill arbeta med att vidareutveckla vårt system Combine - framtidens IT-stöd för socialtjänsten.

Pulsen Omsorg levererar tjänster och system som syftar till att höja kvaliteten inom social omsorg för kommuner och privata vårdgivare. Genom att involvera våra kunder i utvecklingen inom samtliga områden tillvaratar vi ovärderlig kunskap och skapar system som ger direkt nytta i verksamheterna. Pulsen arbetar med att utveckla våra lösningar med medborgaren och användaren i fokus.

Dina arbetsuppgifter

Som systemutvecklare hos Pulsen Omsorg får du arbeta i ett företag med vision att vara marknadsledande och göra skillnad. Du kommer delta i vidareutvecklingen av Combine och arbeta som utvecklare där det primära arbetet utgår från C#, SQL, .NET och HTML. Vidare deltar du i arbete med teknisk specifikation.

Din profil

Eftersom du kommer hamna i team med våra duktiga utvecklare är det viktigt att du har samma passion för utveckling och kreativitet. Vi arbetar med följande teknikområden:

- C#, .NET, SQL, CSS, HTML, JavaScript, React, Redux, Entity Framework, Dapper, Node.js, Xamarin, VS och Git.

Som en del av vårt team kommer du arbeta med hela utvecklingsprocessen, från design och programmering till implementation. Som person trivs du i en föränderlig miljö, är nyfiken och strävar efter att ta fram lösningar med väl underbyggd struktur. Då arbetet innebär mycket kontakt med kollegor bör du vara utåtriktad och ha god förmåga att arbeta såväl i grupp som självständigt. Du är en lagspelare och är angelägen om att nå resultat samt att hålla kundnyttan i fokus.

Låter det intressant? Har du visioner och vill växa tillsammans med kollegor i en framgångsrik organisation?

Välkommen med din ansökan via www.effektiv.se. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Vill du veta mer om tjänsten kontakta gärna Therése Brundin: 070-964 42 10, therese@effektiv.se

Mer information

Om oss

Effektiv är det personliga konsultföretaget inom rekrytering och bemanning. Vi vill att det skall vara enkelt för våra kunder och vår personal att arbeta med och hos oss. Därför är våra ledstjärnor Effektivitet, Driv, Långsiktighet och Framgång - ord som vi lever efter och som är receptet för att överträffa dina förväntningar.

För den här tjänsten förmedlar Effektiv kontakten och du kommer bli anställd direkt hos kundföretaget.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Systemutvecklare/Programmerare hos Effektiv Borås i Borås genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Effektiv Borås
Skaraborgsvägen 3B
50630 Borås

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Therese Brundintherese@effektiv.se

Till webb­ansökan 

Mer information