Systemutvecklare/Arkitekt till Falun

2019-02-10

Swecos konsulter inom IT för samhällsutveckling arbetar med att strukturera, analysera och presentera stora mängder information på ett överskådligt sätt. Den utveckling som sker på marknaden med avseende på hållbarhet, smarta städer, machine-learning, AR, VR, IoT, etc. skapar extremt spännande möjligheter för oss att utveckla våra kunder, oss själva och marknaden inom detta område. 

Hos Sweco i Falun finns kompetensen att bygga smarta lösningar för samhällen och städer. Som konsult inom IT för samhällsutveckling kombinerar vi vår IT-kompetens med övriga Swecos kunskap om samhällsutveckling. I samarbetet skapar vi nya smarta framtida samhällen som fortfarande har medborgarens behov och välbefinnande i centrum. 

Nu söker vi en engagerad person som brinner för IT, samhällsutveckling och smarta lösningar! Vi behöver en kreativ och duktig systemutvecklare som vill jobba med roliga och utmanande uppdrag. Vi ser gärna att du som söker har tidigare erfarenhet av att bygga och förvalta portallösningar i Sharepoint/Office365. 

Din kommande roll

I din kommande roll får du möjlighet att jobba med hela kedjan inom systemutveckling. Du kommer bl.a att arbeta med molnbaserade lösningar, databaser, geografisk IT, stora datamängder och olika dataformat. Vi jobbar idag med Sharepoint för verksamhetsnära IT-lösningar och vi önskar att du som söker har ett driv och engagemang kring detta och kan komma med egna nya idéer inom området.   

Om dig

Vi tror att Du står på en gedigen teoretisk grund med ett genuint intresse för datorer och hur de fungerar och interagerar. Du som söker bör ha god förståelse för programmering och problemlösning, samt ha lätt för att lära. Utöver detta är det viktigt att du är väl medveten om vad rollen som konsult innebär samt att du vill jobba i och bidra till en positiv arbetskultur. 

Vi ser gärna att du har erfarenheter inom:  

Mer information

Office365 

• Sharepoint 

• Microsoft Azure 

• Flow 

• BI 

• PowerApps 

Webbutveckling 

• JavaScript 

• HTML5 

• ASP .Net 

• CSS 

Ansökan

Vi gör urval fortlöpande så sök redan idag. Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson

Gruppchef Peter Lindström

072-245 76 58

Sweco planerar och utformar framtidens samhällen och städer. Resultatet av vårt arbete blir hållbara byggnader, effektiv infrastruktur och tillgång till el och rent vatten. Med 15 000 medarbetare i Europa kan vi erbjuda våra kunder rätt kompetens för varje sammanhang. Vi genomför uppdrag i 70 länder varje år. Sweco är Europas ledande konsultföretag inom teknik och arkitektur med en omsättning på cirka 16,9 miljarder SEK. Företaget är noterat på Nasdaq Stockholm.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Systemutvecklare/Programmerare hos SWECO AB i Falun genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

SWECO AB
Södra Mariegatan 18 E, 791 70 Falun
79179 Falun

Till webb­ansökan 

Mer information