Junior systemutvecklare sökes till Update Affärsystem

2018-01-13

Är du en junior systemutveklare som söker en långsiktig partner på arbetsmarknaden? Här får du ett arbete med stor flexibilitet, goda utvecklingsmöjligheter och ditt eget kontor. Tveka inte att söka idag, då vi arbetar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker en junior systemutvecklare till Updates huvudkontor i Göteborg. Här blir du en del av ett litet team med härlig teamkänsla där alla på kontoret bland annat äter gemensam frukost varje dag. Du får möjlighet att ta mycket eget ansvar och det finns stort utrymme för personlig utveckling. Företaget arbetar med snabbrörliga processer vilket gör att man snabbt ser resultat på sitt arbete.

Update Affärssystem är ett oberoende IT-konsultföretag med affärsidén att hjälpa små och medelstora företag med deras IT- och affärssystem, ett koncept som har visat sig vara mycket framgångsrikt. Att många av företagets kunder har varit med Update Affärsystem i över 30 år visar att de sätter största värde på högsta service och långsiktiga relationer. På företaget idag är de totalt 15 anställda men expanderar och söker därför förstärkning i personalstyrkan.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Update Affärsytem. Uppdraget kommer att vara på heltid med start omgående. Med rätt kandidat går det att diskutera en deltidstjänst kombinerad med studier. Förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet är förhoppningen att uppdraget övergår till en fast anställning direkt på Update längre fram.

ARBETSUPPGIFTER

Som systemutvecklare hos Update Affärsystem kommer du arbeta projektbaserat med systemspecifikationer i Microsoft Dynamics NAV. Du kommer att analysera kundbehov, utveckla samt arbeta tätt med testare för att leverera specifikationer och resultat till slutkund. En stor del av arbetet berör även kundkontakt och därför är kundvård och kundansvar en stor del av jobbet. Du kommer att arbeta till största del på kontoret men även en viss del ute hos kund.

Du kommer tillexempel att:

* Analysera och utvärdera kundbehov

* Utveckla systemspecifikationer

* Leverera resultat till kund

* Utveckla kundrelationer

Du kommer att befinna dig i utvecklingsteamet bestående av tre svenskar och två amerikaner. Du kommer att få en mentor under din första period på jobbet som kommer att sötta dig under upplärningsfasen.

Tjänsten passar dig som trivs med att arbeta flexibelt där det finns goda möjligheter till att arbeta från annan ort vid behov. Det finns vidare goda utvecklingsmöjligheter hos företaget och de letar efter någon som vill stanna och växa med företaget på lång sikt.

VI SÖKER DIG SOM

* Har en utbilning inom relevant område

* Har kunskap i C#.NET som programmeringsspråk

* Behärskar det svenska och engelska språket i tal och skrift

* Har B- körkort och gärna tillgång till egen bil

Det är meriterande om du…

* Har erfarenhet av eller arbetat i Navision med CAL som programmeringsspråk

Mer information

* Har kunskap i Java

* Har erfarenhet av integrering av kringliggande system och handdatorlösningar

Som person är du noggrann i ditt arbete och hög kvalitet är ledordet, där du alltid tänker på slutkunden i ditt arbete. Då du kommer att delvis jobba ute hos kund är det av stor vikt att du själv kan strukturera ditt arbete samt jobba mot uppsatta mål, deadlines och budgetar. Du trivs med att samarbeta både självständigt och i team då vardagen varierar från att vara på kontoret till att åka mellan olika kunder.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Januari 2018

* Omfattning: Heltid, 8-17

* Placering: Göteborg,

* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Updates Affärsystems önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till

Academic Work

* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Systemutvecklare/Programmerare hos Academic Work i Göteborg genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Academic Work
Gullbergs Strandgata 15
41104 Göteborg

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Ellen Forsgren

Till webb­ansökan 

Mer information