Androidutvecklare TILL MARKNADSLEDANDE ASCOM!

2018-02-09

Vill du vara med och påverka morgondagens sjukvårdskommunikation? Brinner du för Java och androidutveckling? Ta då chansen att bli en del av en inspirerande R&D-avdelning hos detta globala tele- och kommunikationsföretag. Ansök redan i dag, då urval sker löpande!

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker för Ascoms räkning en junior androidutvecklare till deras kontor i Göteborg. Ascom levererar trådlösa kommunikationslösningar till deras kunder runt om i världen. De utvecklar, producerar och supportar deras produkter, som främst används för att göra vårdmiljön så effektiv och smidig som möjligt för både personal och kunder. Vidare är det värt att nämna att Ascom gör den enda smartphonen som produceras i Sverige.

I rollen som androidutvecklare kommer du arbeta tätt tillsammans med dina teammedlemmar som består av åtta utvecklare, en testare, en UX-designer och en teknisk dokumentatör. Gruppen består av flera seniora medlemmar, vilket gör att det finns mycket goda chanser för utveckling och mentorskap. Ascom ger dig på så vis bra förutsättningar för att du ska lyckas i din roll!

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Ascom. Det finns goda möjligheter att på sikt bli överrekryterad, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

ARBETSUPPGIFTER

Som junior androidutvecklare kommer du huvudsakligen att arbeta med applikationsutveckling till nästa generation av Ascoms smartphones. Detta i from av ny- och vidareutveckling samt förvaltning av system. Teamet arbetar agilt enligt Scrum med sprintar på ca 2 veckor.

Du kommer till exempel att utveckla applikationer i områden som larm, övervakning, GPS och IR-positionering.

Tjänsten passar dig som vill vara med och påverka morgondagens sjukvård. Vidare passar tjänsten dig som vill få in en fot på ett globalt företag med goda utvecklingsmöjligheter.

VI SÖKER DIG SOM

Har en kandidatexamen inom relevant område, eventuellt en YH-utbildning inom androidutveckling. För att klara av rollen krävs det att du är vass på Java- och objektorienterad programmering med ambitionen att bli riktigt bra på detta. Vi ser också att du behärskar det engelska språket obehindrat i både tal och skrift, samt besitter goda kunskaper i svenska.

Det är meriterande om du har hobbyprojekt att visa upp alternativt arbetat i en liknande roll sedan tidigare.

Som person sporras du av utmaningar, älskar problemlösning och har förmågan att alltid tänka ett steg längre. Då teamet vill att du är aktiv och delaktig i arbetet krävs det också att du vågar ifrågasätta lösningar och är ansvarsfull. Självklart är du också en ”peoples´ person” som gillar att vara kreativ tillsammans med andra och som tar en aktiv roll i att underhålla den goda stämningen som Ascom redan idag har!

Mer information

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Omgående

* Omfattning: Heltid

* Placering: Grimbodalen 2, Göteborg

* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Ascoms önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till

Academic Work

* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här

INFORMATION OM FÖRETAGET

Ascom I över 50 år har detta bolag levererat trådlösa internkommunikationslösningar till kunder runt om i världen. Grunden i deras lösningar är smart integrering och omedelbara besked för snabbare respons. Deras produkter finns inom de flesta branscher; från industrin till sjuk-, kriminal- och äldrevården samt hotellnäringen och detaljhandeln.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Systemutvecklare/Programmerare hos Academic Work i Göteborg genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Academic Work
Gullbergs Strandgata 15
41104 Göteborg

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Eric Persson

Till webb­ansökan 

Mer information