JavaScript-utvecklare (MERN) till Bilvision/Bilprospekt

2018-02-09

JavaScript-utvecklare (MERN)

Är du en vass JavaScriptare som söker ett utvecklarjobb med mycket ansvar och stora möjligheter att påverka produkt och teknikval? Är det dessutom viktigt för dig att vara en del av ett entreprenöriellt och kompetent utvecklingsteam där humor är en viktig ingrediens? Då kommer du trivas hos oss!

Bilvision är en del av Progrits – en växande industrigrupp av nordiska mjukvarubolag och informationstjänster som omsätter 165 MSEK. Bilvision tillhandahåller ett brett utbud av fordonsinformationstjänster som gör fordonshandlarens jobb enklare.

Under 2017 förvärvades bolaget Bilprospekt Sverige AB som nu är ett helägt dotterbolag i Bilvision. Målet med uppköpet är att förnya och förenkla sättet för bilhandlare att generera leads och konvertera dem till nöjda kunder.

Om produkten

I Bilvisionportalen finns flertalet smarta informationsförmedlingstjänster varvid säljverktyget Bilprospekt är ett. Webbtjänsten som är en single-page-application är byggd på MERN-stacken; med Node.js på backend och React.js på frontend.

Om rollen

Som Systemutvecklare hos Bilvision kommer du framförallt att arbeta med att driva vidareutvecklingen av Bilprospekts digitala tjänst. I rollen som systemutvecklare kommer du att få stora möjligheter att påverka utvecklingen av Bilprospekts produkt, både genom teknikval och arbetssätt.

Bilprospekt har en stor databas och nyttjar en modern teknikstack där du som systemutvecklare framförallt kommer att arbeta i MERN- stacken (Mongo.DB, Express. React & Node.js). Vi ser därför gärna att du är bekant med några av dessa tekniker; dock är det viktigaste att du har en vilja att lära! Utöver detta kommer du även stöta på tekniker såsom .Net, MySQL, Elasticsearch, Python och Ruby.

Din bakgrund

Denna roll ställer krav på att du har arbetat professionellt med programmering i åtminstone ett par år, att du är anpassningsbar och har lätt för att sätta dig in i nya ramverk. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker en person som vill ta ansvar för sin lösning, som kan driva arbete självständigt och bidra med energi samt engagemang till teamet.

Du har en prestigelös ”get-things-done”-attityd och vill se hur ditt arbete bidrar till verksamhetens övergripande mål. Flytande svenska är ett krav för rollen.

Mer information

Ansök nu!

I den här rekryteringen samarbetar Bilvision med Dfind IT. Rollen kan komma att tillsättas snabbt då vi går igenom ansökningar löpande. Sök rollen redan idag på http://www.dfind.se/it/

Vid frågor kring rollen är du välkommen att höra av dig till rekryteringskonsult Josefine Westlander på josefine.westlander@dfind.se / 0725-491980 eller rekryterare Malin Magnusson på malin.magnusson@dfind.se / 0705-69 26 28.

Om Bilvision

Bilvision är idag den ledande informationsförmedlingstjänsten för dig i fordonsbranschen i Sverige. Genom bilvisionportalen tillhandahålls mängder av fordonsinformation som förenklar och kvalitetssäkrar fordonshandlarens dagliga arbete och rutiner.

Dessutom har Bilvision integrationer med flertalet andra aktörer inom fordonsbranschen; Dealer Management System (DMS), CRM-system, försäkringsbolag, finansieringslösningar, verkstadssystem och garantier.

Bilvision verkar och fokuserar på den svenska marknaden och majoriteten av de ca 2500 kundföretagen återfinns inom fordonsbranschen. Utöver dessa finns ett stort antal företag, organisationer och myndigheter som har behov av att komma åt information om fordon, ägare och förare.

Ort: Göteborg

Uppdragsgivare: Bilvision AB

Omfattning: Heltid

Start: Så snart som möjligt, med hänsyn till uppsägningstid

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Systemutvecklare/Programmerare hos Dfind IT AB i Göteborg genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Dfind IT AB
Östra Hamngatan 23
41110 GÖTEBORG

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Josefine Westlanderjosefine.westlander@dfind.se

Till webb­ansökan 

Mer information