Utvecklare Java eller .NET

2018-05-14

Sopra Steria är ett internationellt konsultföretag som är ledande inom digital transformation av medelstora och stora organisationer. Vår unika kombination av specialistkompetens inom både verksamhetsutveckling och IT ökar värdet på och användbarheten av våra kunders satsningar. Vi är ca 42 000 anställda i fler än 20 länder och vi omsatte 38 miljarder kronor 2017 (3,8 miljarder Euro) I Skandinavien är vi ca 1 800 anställda med en årlig omsättning på ca 2,5 miljarder kronor. 360 av oss finns här i Sverige. Vår starka kultur bygger på samverkan och teamwork. Genom att dela med oss av vår kunskap och vår positiva kultur bygger vi långsiktiga relationer med både medarbetare och kunder. Vi levererar positiv förändring. Tillsammans.

Sopra Steria i Göteborg söker dig med några års erfarenhet av systemutveckling med fokus på Java eller .NET och nu vill ta nästa kliv i karriären. Vi tror att du har ett brinnande intresse för systemutveckling. Vi söker dig som är nyfiken på nya områden och gillar att anta utmaningar tillsammans med andra duktiga utvecklare.

 

Som utvecklare hos Sopra Steria blir du en del av ett sammansvetsat team där vi arbetar agilt och levererar kundanpassade lösningar. Du ges möjligheten att arbeta tillsammans med kompetenta utvecklare inom flera olika områden, i uppdrag ute hos kund samt i interna projekt från vårt kontor. Vi fokuserar idag främst på utveckling inom Java och .NET.

Vem är du?

• 2-5 års erfarenhet av att arbeta med systemutveckling.

• Är självgående och har förmåga att ta egna initiativ

Mer information

• Har din specialitet inom Java och/eller .NET

• Behärskar svenska och engelska i tal och skrift

• Kunskap inom TDD, MVC framework, Entity framework är meriterande 

Vilka är vi?

På Sopra Steria får du möjlighet att jobba i teknikens framkant, tillsammans med högt kvalificerade kollegor. Vi arbetar aktivt med att skapa bra gemenskap och arbetsglädje. Vi tror på trivsel, trygghet och tillit som den bästa grunden för proaktivitet och kreativitet. Du som börjar jobba hos oss får schyssta villkor, ett långsiktigt perspektiv på dig som medarbetare och goda karriärmöjligheter. Vi har som mål att rankas som den bästa arbetsplatsen i branschen.

Känner du igen dig i beskrivningen och är intresserad av ett mycket omväxlande och inspirerande jobb hos ett driftigt och framgångsrikt företag?

Ansökan

Ansök enkelt genom att antingen ladda upp ditt CV eller länka direkt till ditt LinkedIn-konto via annonsen på vår hemsida! Om du har frågor om tjänsten eller oss som bolag är du välkommen att kontakta teamchef Therese Westman via mail therese.westman@soprasteria.com

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Systemutvecklare/Programmerare hos Sopra Steria i Göteborg genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Sopra Steria
Vasagatan 38, 6 tr
11120 Stockholm

Till webb­ansökan 

Mer information