Junior PLC-programmerare till NPB Automation AB

2018-01-12

Har du en eftergymnasial utbildning inom automation och vill jobba med den senaste tekniken? Vill du dessutom göra det på ett företag som är världsledande i sin bransch och har hela världen som marknad? Håller du med NPB Automation AB om att kunden ska vara i fokus och triggas du av förändringar? Då har vi tjänsten för dig – sök tjänsten som junior PLC-programmerare på NPB Automation AB idag!

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker en junior PLC-programmerare till NPB Automation AB.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos NPB Automation AB. Uppdraget kommer att vara på heltid och sträcka sig fram till och med juni månad. Det finns goda möjligheter att bli anställd direkt av NPB efter den tiden, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

ARBETSUPPGIFTER

Som programmerare kommer du arbeta med breda arbetsuppgifter inom PLC-programmering i NPBs olika automatiseringsprojekt för packningsindustrin. Projekten varierar i storlek baserat på vad det är som efterfrågas av kunden och antalet kollegor som du jobbar i team med kommer variera likaså. Dina främsta arbetsuppgifter kommer vara anpassning av befintliga maskiner. Du kommer även att vara delaktig i samband med idrifttagning och testning av maskinerna såväl före leverans till kund som ute hos kunden.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta

* PLC-programmering (Rockwell och Siemens), även HMI-programmering kan förekomma till viss del

* servoprogrammering

* idrifttagning och testning

* deltagande i utvecklingsprojekt.

Tjänsten passar dig som har teoretisk kompetens som du nu vill omvandla till praktiskt kunnande på ett företag som är världsledande inom sin bransch och där man jobbar mycket med ny teknik.

VI SÖKER DIG SOM

* har en teknisk eftergymnasial utbildning med inriktning mot automation eller annan inriktning och/eller erfarenhet som bedöms likvärdig

* talar och skriver obehindrat på svenska och engelska, detta eftersom du kommer arbeta i en internationell miljö där merparten av kundkontakten är på engelska

* har ett genuint intresse för teknik, vi ser gärna att du kan visa upp något som du gjort på fritiden

* har goda kunskaper i MS Office, främst Excel.

Det är mycket meriterande om du har kunskaper av robot- och HMI-programmering, men det är inget krav. Det är även meriterande om du har erfarenhet av Rockwell- och Siemens PLC.

Som person är du flexibel och stressar inte upp dig när förändringar inträffar, istället ser du detta som någonting som triggar dig till att jobba ännu hårdare. Du brinner för teknik och utveckling och detta är någonting som märks i ditt sätt att arbeta. Vidare har du lätt för att kommunicera och samarbeta med andra och har ett professionellt bemötande gentemot kunder.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Så snart som möjligt

* Omfattning: Heltid, minst 6 månader med goda chanser till överrekrytering

* Placering: Ljungarum, Jönköping

* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och NPB Automations AB önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till

[Academic Work](mailto: lin02@academicwork.se).

* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på [lin02@academicwork.se](mailto: lin02@academicwork.se) under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Mer information

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här.

INFORMATION OM FÖRETAGET

NPB Automation AB ingår i Xano-koncernen.

NPB Automation AB grundades 1993 och har som fokus att alltid förbättra och utveckla nya sätt att lösa deras kunders problem. Idag verkar dem inom dryckes-, mat-, aerosol- och specialförpackningssegmenten med många olika typer av maskiner och tjänster. De har en specialistkompetens inom automation och mångårig kunskap om utveckling och tillverkning av automationsutrustning. NPBs huvudkontor är förlagt i Jönköping, har en omsättning på cirka 150 Mkr och cirka 45 anställda och hela världen som sina kunder.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Systemutvecklare/Programmerare hos Academic Work i Jönköping genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Academic Work
Drottninggatan 23
58225 Linköping

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Matilda Fransson

Till webb­ansökan 

Mer information