Webbutvecklare till Blika Solutions

2019-03-14

Om tjänsten:

Vill du vara med och göra svåra saker enkelt? Vi söker bra människor som vill utveckla teknik för att förädla hanteringen av komplex information för stora företag och dessutom vill vara med och ta en unik svensk produkt ut i världen.

Det är nämligen så att vi växer, får nya kunder och behöver bli fler som utvecklar vår plattform!

Blika är ett företag med ett 15-tal anställda som utvecklar och tillhandahåller en webbapplikation (SaaS) riktad mot stora och medelstora koncerner. Norden är vår hemmamarknad men nu tar vi vår plattform ut i Europa och resten av världen. Vår plattform hjälper huvudkontoren hos våra kunder att samla in och analysera information kopplad till deras dotterbolag. Vi utvecklar en modulär applikation som tar modern webbteknik och intuitiv webbdesign ut till våra kunders skatte- och legalavdelningar. Vi har vårt huvudkontor i Stockholm, utvecklingskontor i Oskarshamn, och vi är på väg att öppna ett ytterligare kontor i Kalmar.

Vi söker en person som gillar webbutveckling och gärna med en dragning åt att lösa kluriga problem och skriva väldesignad kod. Vi önskar att du har kunskap om C#, JavaScript, HTML och CSS. Kunskap om Single Page Applications, Entity Framework, SQL och enhetstestning är meriterande. Vi lär oss alla hela tiden, och är måna om att samarbeta och hjälpas åt.

Arbetet kan utföras på kontoret i Oskarshamn eller på kontoret som vi har planer på att öppna i Kalmar.

Kvalifikationer:

Du tycker om att vara del av ett litet och agilt team med nära samarbete med dina kollegor. Du tycker att det är roligt att hålla dig uppdaterad med vad som händer inom webbutvecklingssfären. Du gillar kniviga problem och att hitta bra tekniska lösningar. Vi blir glada om du gillar att umgås med oss, vågar testa och utveckla nya lösningar och gör det med ett leende på läpparna.

Vi ser gärna att du har en relevant högskoleutbildning inom IT. Vi ser gärna både erfarna och nyexaminerade som sökande. Tjänsten kommer att anpassas efter din kunskapsnivå.

Då vi jobbar i ett agilt team och är ett litet företag, finns stora möjligheter att påverka och bidra till produktens och bolagets utveckling. Varje morgon har vi ett Skype-möte där vi pratar igenom dagens uppgifter. Vi använder Trello, Slack och Skype för kommunikation och samarbete.

Om arbetsgivaren:

Vi är ett litet företag med stora ambitioner. Vi ska bli den självklara SaaS-plattformen för compliance i Europa och växa kraftigt. Vi drivs av att göra det svåra enkelt, dela med oss av vår kunskap till kunder och kollegor och göra det på ett trevligt sätt och att alltid förvalta de förtroenden vi får. Om vi inte skrattar på jobbet en dag ser vi det som ett misslyckande – att vara professionell och samtidigt glad och positiv tycker vi är en bra kombination.

För mer information om Blika och våra produkter, se vår sajt www.blika.com.

Hur du ansöker:

I denna rekrytering samarbetar vi med Telin Rekrytering & Konsult och du söker tjänsten via www.telinrekrytering.se

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Vi tar ej emot ansökningar via e-post på grund av den nya lagstiftningen GDPR.

För att din ansökan skall vara giltig, vänligen registrera dig och ansök via vår hemsida.

Har du frågor eller vill veta mer är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Marie Salebäck på telefon 072-337 74 55 eller e-post marie@telinrekrytering.se

Välkommen med din ansökan.

Mer information

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Systemutvecklare/Programmerare hos Telin Rekrytering & Konsult Syd AB i Kalmar genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Telin Rekrytering & Konsult Syd AB
Skeppsbrogatan 47
39231 Kalmar

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Marie Salebäck0723377455

Till webb­ansökan 

Mer information