Systemutvecklare som sätter laget före jaget sökes

2018-01-12

Här har du möjligheten att få arbeta i en absolut spjutspets av svenskt näringsliv. Ett företag med hög standard som värderar dig och ditt kunnande högt. Låter det intressant? Då ska du söka NU!

Dina arbetsuppgifter

I denna roll som systemutvecklare kommer du att arbeta som konsult med kunder runt om i Östergötland. Du kommer att arbeta nära kunder där du blir en av nycklarna i deras jakt på framgång. Du kommer att lösa problem, förse dem med stöd och råd. Tjänsten innefattar främst programmering men du kommer även, i och med den djupa relationen med kunden, få hjälpa kunden med fler delar av deras verksamhet såsom effektivisering av exempelvis deras databaser.

Företaget erbjuder dig stora möjligheter till att må bra och växa. Du kommer initialt att få vara en del av deras utbildningsprogram för att få alla verktyg du behöver för att lyckas som konsult.

Om företaget

Vår kund är ett konsultföretag med kunder inom många olika sektorer såsom IT, teknik, ekonomi med flera. Som medarbetare hos vår kund blir du en bland 1800 specialister som verkar i hela Norden. Företaget har ett omfattande kontaktnät och erbjuder mycket goda karriärmöjligheter. Till denna tjänst tillhör du kontoret i centrala Linköping.

Din profil

Skallkrav

-Körkort

- Högskoleingenjör, civilingenjör eller YH-utbildning

-Resbar

Meriterande

-Erfarenhet inom programmering

- Erfarenhet som konsult

- Erfarenhet inom databaser

För att bli framgångsrik systemvetare behöver du vara konsultmässig. Det vill säga bekväm med kontakt och människor i olika former. Dels för att kunderna som företaget arbetar med ofta är stora men även för att de söker långtgående relationer och samarbeten. Då du som systemvetare fräsmt kommer att programmera är det viktigt att du har ett genuint intresse för det och vill programmera. Företaget arbetar med hög nivå av teamkänsla där det är viktigt att alla hjälps åt i alla led, därför är det viktigt att du trivs med feedback och alltid ser till teamets bästa i alla lägen.

Mer information

Om oss

Framtiden AB finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera Unga Talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst förmedlar vi på Framtiden kontakten men du kommer att bli anställd direkt hos kundföretaget.

Villkor

Arbetstider: Dagtid enligt överenskommelse med möjlighet till flex

Tjänstgöringsort: Linköping

Start: Början av April

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Systemutvecklare/Programmerare hos Framtiden AB i Linköping genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Framtiden AB
Teknikringen 10
58330 Linköping

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Robin Törnblom0722-078994Robin@framtiden.com

Till webb­ansökan 

Mer information