Nyfikna systemutvecklare till Human Machine Interaction Gripen

2018-02-09

På Saab blickar vi ständigt framåt och utmanar gränserna för vad som är tekniskt möjligt. Vi samarbetar med kollegor runt om i världen som alla delar vår utmaning – att göra världen till en säkrare plats.

Vad du blir en del av

Aeronautics, ett affärsområde inom Saab, erbjuder flygrelaterade delsystem, obemannade flygsystem, flygplansstruktur och service till försvarskunder och civil flygindustri över hela världen. Aeronautics ansvarar också för utveckling, produktion, marknadsföring, försäljning och support av Gripensystemet.

Vår verksamhet växer i och med utökade affärsmöjligheter och vi hoppas att du vill vara med på resan. Vi söker nu för sektionen Human Machine Interaction efter systemutvecklare som vill vara med och ta fram nästa generations Gripensystem

Vi på sektionen Human Machine Interaction (HMI) söker nyfikna, kreativa och kvalitetsmedvetna systemutvecklare inom mjukvara med systemperspektiv och/eller testmentalitet. Vår förhoppning är att ni vill vara oss och bidra i vår utveckling av ett HMI system i världsklass.

Din framtida utmaning

Förutom programmering komemr ditt arbete innebära en del dokumentrelaterat arbete samt kvalitetstid tillsammans med andra utvecklare i våra testriggar. Testriggarna kan beskrivas som avancerade flygsimulatorer och i dessa kommer du närmare våra produkters funktioner och förmågor, samt får en unik inblick i piloternas arbetsmiljö. Den produkt som för närvarande är mest i fokus är Gripen E, ett smart stridsflygplan i teknikens framkant.

Vårt uppdrag är att leverera lösningar enligt de flygsäkerhetskritiska krav som ställs på våra produkter, därför behöver kreativiteten ligga inom de ramar som våra processer ger. Processerna kring vårt arbete ger oss och våra brukare tryggheten i att vi uppfyller de flygsäkerhetskritiska kraven.

Den du är idag

För att passa in i våra team så bör du vara drivande, agera ansvarstagande, ha en dos av tålamod samt en vilja av att dela med dig av kunskap och erfarenhet.

Ett stort intresse och kunskap för att lösa komplexa problem i teknisk miljö kommer hjälpa dig att lyckas i tjänsten. Som person delar du gärna med dig av din kunskap till dina kollegor. Vi ser att du är en kommunikativ lagspelare och har ett strukturerat arbetssätt.

Om du inte tycker att detta verkar avskräckande och du behöver en ny utmaning, då tycker vi att du kan höra av dig till oss.

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.

Mer information

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Saab

Saab är ett globalt försvars- och säkerhetsföretag verksamt inom flyg-, land- och marinförsvar, civil säkerhet och kommersiell flygteknik. Vi är 15 500 medarbetare och har verksamhet på alla kontinenter. Tekniskt är vi ledande inom många områden och en femtedel av våra intäkter går till forskning och utveckling. Saab är också ett möjligheternas företag. Ett företag där vi ser mångfald som en tillgång och där du som medarbetare får stort ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Men också ett företag som respekterar varje människas behov av ett liv utanför arbetet.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Systemutvecklare/Programmerare hos Saab AB i Linköping genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Saab AB
Stensholmsvägen 20
56185 Huskvarna

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Joakim Gärdin013-180000

Till webb­ansökan 

Mer information