Industrial IoT - Junior utvecklare!

2018-05-14

Industrial IoT- Junior utvecklare!

Här på Cybercomskapar viindustriella IoT-lösningar. Inga powerpoints eller diskussioner. Vi gör det på riktigt.Vill du vara med på vår resa och vara en del av ett team som älskar vad de håller på med?

Just nu har vi ettflertalinkommande projekti proof-of-concept-fasen och även nystartade samarbeten och kundprojekt. Det gör att vi kommer behöva fler resurser inom Fronted, Backend och Edge. Vi är idag 7 st personer och inom ett år kommer vi dubbla vår verksamhet.

Det som är viktigast för oss nu är att växa på rätt sätt. Vårt team kännetecknas av ett stort engagemang och intresse, prestigelöshet, nära samarbete, respekt, feedback ochhögt i tak. Vi har idag förhållandevis breda roller och när vi blir fler kommer vi bli mer specialiserade och uppdelade. Det finnsen stark drivkraft att hålla ihop våra grundtankar kring att titta på nya tekniker och lösningar, arbeta tillsammans, diskutera och argumentera för den "bästa" lösningen och framför allt att ha roligt tillsammans.

Core Philosophies - Modularity, Scalability, Efficiency, Adaptability, Platform indenpency, Deployable both in cloud and on-premise, Open source components, Modern technology and concepts.

Här är en kort beskrivning av vad våra olika roller innebär gällande språk, tekniker och kompetens:

Frontend

Modern frontend-utveckling med ReactJS

Generisk webbaserad IoT-portal

Javascript (ES6+)

CSS

SVG

GIT

Linux och Windows

Datastrukturer

Backend

Javascript (ES6+)

NodeJS / npm

GIT

Linux

Docker MongoDB / OrientDB

Datamodellering

Edge

Python3

GIT

Linux

Trådar/processer/concurrency

Bash scripting

Sensor researching

Ohms lag + lödning

Systemmodellering

Den du är idag

Vi söker dig som tar examen till våren och/eller hösten inom Data/IT och med ett intresse för IoT och mjukvaruutveckling.

Som person har du lätt att samarbete med andra,du gillar att jobba strukturerat och är både flexibel och har en helhetssyn. Vi ser det som en självklarhet att du gillar teknik och att arbeta i agila team.

Du som söker har eller kommer ta en examen som högskoleingenjör eller civilingenjör.

Vårt erbjudande Cybercom erbjuder dig en flexibel arbetsplats där du får möjlighet att arbeta med duktiga och roliga medarbetare och framför allt har viintressanta ochutmanande uppdragi teknikens framkant. Med ett flertal stora och småkunder och interna projekt och produkterfinns det mycket goda utvecklingsmöjligheter för våra konsulter.

Vi har kollektivavtal, semester innevarande år, flextid, löneväxling, friskvårdsbidrag, coaching för din utveckling, utbildningsbonus, certifieringsbonus, gratis e-learning, extra föräldralön, events och föreläsningar, frukost på vårt kontor i Mjärdevi, AW en gång i månaden,rekryteringsbonus och personalrabatter hos HP och Dustin.

Mer information om våra kunder och projekt hittar du här - (http://www.cybercom.com/sv/Kundcase/)

Framför allt kommer du till ett bolag där vi trivs och har roligt tillsammans.

Mer information

Kontakt

Frågor gällande vårt erbjudande, ansökan och rekryteringsprocessen tar du med Jonas Åkesson - Recruitment & Talent Acquistion specialist - 0702806708 eller (mailto:jonas.akesson@cybercom.com)

Ansökan

Välkommen med din ansökan via länken nedan.

Vårt kontor i Linköping

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Systemutvecklare/Programmerare hos Cybercom Group i Linköping genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Cybercom Group
Teknikringen 7
58330 Linköping

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Jonas Åkesson+46702806708jonas.akesson@cybercom.com

Till webb­ansökan 

Mer information