Fler programutvecklare sökes!

2017-12-20

Vi är inne i en mycket intensiv och intressant utvecklingsfas och behöver förstärka vårt utvecklingsteam. Du kommer att vara med och utveckla nästa generations affärssystem – ett nytt modernt system både för Windows och Webb.

Du kommer att vara en del av ett utvecklingsteam som arbetar både med produktutveckling och underhåll. I arbetsuppgifterna ingår även att vara ett stöd i vår supportverksamhet.

Vi söker nu flera medarbetare med ett genuint intresse och känsla för utveckling och programmering. Du är engagerad, driven och gillar utmaningar. Du har förmågan att arbeta såväl självständigt som i grupp.

Har du dessutom erfarenhet/utbildning inom något av nedanstående är detta ett plus:

- Affärssystem

- Företagsekonomi

- MPS

- CRM

- Betalfilsformat ISO20022 XML

Pyramid Business Studio är ett av marknadens bredaste affärssystem för mindre och medelstora företag. Systemet innehåller allt från redovisning och logistik till BI och e-handel. Pyramid är moduluppbyggt och utvecklat för att passa inom många olika branscher som handel, retail, service, tillverkning, entreprenad och projekt.

Idag använder mer än 5,000 företag Pyramid i sin dagliga verksamhet. Den stora kundbasen ger ett stabilt kassaflöde över tiden i såväl låg- som högkonjunktur.

Unikum AB har utvecklat affärssystem sedan 1982 och har totalt 90 anställda.

Mer information

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Systemutvecklare/Programmerare hos Unikum Datasystem AB i Lund genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Unikum Datasystem AB
Traktorvägen 14
22660 LUND

Telefonnummer: 046-280 20 00

E-post: mn@unikum.se

Mer information