Mjukvarautvecklare till företag i framkant inom simulation!

2017-12-15

Är du tekniskt intresserad och programmerar kanske på fritiden? Just nu söker vi en utvecklare till vår spännande kund. Är du intresserad av stora maskiner och vill vara en del av utvecklingen inom bil- och flygindustrin? Sök då redan idag, detta tillfälle vill du inte missa!

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att tillhöra infrastrukturteamet. Du kommer att arbeta i Java och Python och utveckla kundens verktygskedja med tester och licenssystem som ska fungera. Du kommer att tillhöra ett team med en projektledare som styr arbetet. Du kommer att arbeta mycket självständigt men ändå nära utvecklare inhouse och kunder.

Om företaget

Vår kund består främst av civilingenjörer, som arbetar med utveckling av verktyg till deras kunder som t.ex. återfinns i bilindustrin, fabriker, flygindustrin. Produkten de komponerar är modelleringar och simuleringar av deras produkter, där företagen kan simulera sina produkter. Företaget tar fram produkter så att de virtuellt kan utvärdera sina simuleringar, och bygger verklighetstrogna representationer av produkter och enskilda komponenter i exempelvis en bil eller i ett flygplan. Företaget finns i Lund och Göteborg. På det aktuella kontoret sitter 40 personer.

Din profil

För att trivas hos vår kund ska du ha en öppen personlighet och förstå ironi. De är ett ungt gäng som har kul tillsammans. Går ett projekt bra firar de med tårta eller AW. Ingen dag är den andra lik och du kan behöva hoppa mellan olika projekt med kort varsel. Du behöver därför uppskatta flexibilitet i vardagen!

Skallkrav:

- Ha goda kunskaper i Java och Python

- Utbildning datavetenskap eller liknande. Högskola eller YH-utbildning

- Svenska och engelska i tal och skrift

- Ha arbetstillstånd i Sverige

Mer information

Om oss

Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb.

Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag.

Villkor

Start: 19/1-18

Placering: Lund

Arbetstider: 8-17 med flex

Vi behandlar ansökningar löpande, skicka in din redan idag!

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Systemutvecklare/Programmerare hos Framtiden AB i Lund genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Framtiden AB
Drottninggatan 1D
21211 Malmö

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Pernilla Ingemansson

Till webb­ansökan 

Mer information