Systemutvecklare till ALTEN Lund

2017-12-22

Är du en problemlösare som stimuleras av utmaningar? Vill du jobba med de mest engagerade teknik- och IT-konsulterna? Är det dig vi söker? Vi behöver fler duktiga systemutvecklare till spännande uppdrag hos våra kunder.

Personliga egenskaper som vi på ALTEN värdesätter är din förmåga att agera självständigt och affärsmässigt. Du är positiv, utåtriktad och drivande med förmåga att skapa och upprätthålla goda relationer med våra kunder. Du stimuleras av problemlösning och använder din kreativitet till att hitta nya lösningar. Du anser att din lön ska stå i relation till din kompetens och vidare delar vi ansvaret med dig för att upprätthålla och utveckla din konkurrenskraftiga konsultprofil. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Du kan antigen vara en person med flera år på nacken eller en junior profil med bra personliga egenskaper.

ALTEN i Lund växer inom IT och vi har en spännande resa framför oss för att möta våra kunders behov. Vi söker därför drivna systemutvecklare med den starka viljan att vara med och bygga något bra och leverera absolut högsta kvalitet till våra kunder. Vi tror att du är en duktig utvecklare som tycker om att arbeta i team.

Vi erbjuder en stimulerande miljö och goda utvecklingsmöjligheter och utifrån dina intresseområden hittar vi uppdrag som passar just dig. Vi söker därför dig som verkligen gillar programmering och problemlösning och som vill utveckla dina kunskaper inom detta område. Arbetet kräver ett lösningsorienterat fokus och en god kommunikativ förmåga.

Vi söker systemutvecklare, såväl juniora som seniora, som:

- har högskole-/civil-ingenjörsexamen i datateknik, systemvetenskap eller liknande tekniskt område

- har erfarenhet av systemutveckling i något av följande språk: C, C++, Java, C#, .NET

- har god förståelse för databashantering

- har erfarenhet av arbete i moderna miljöer med Git, Gerrit, Jenkins

- har erfarenhet av arbete i agila projekt

För frågor eller mer information om tjänsten, vänligen kontakta Jesper Hallberg +46(0)70-971 41 39.

Mer information

Urval sker löpande, välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Civilingenjör, systemutveckling hos Alten Sverige AB i Lund genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Alten Sverige AB
Theres Svenssonsgata 15
41755 Lund

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
HR-avdelningen, Altenrecruitment@alten.se

Till webb­ansökan 

Mer information