Applikationsutvecklare - webb

2017-12-22

Visma gör verksamheter mer effektiva genom att leverera programvara, inköpslösningar, inkassotjänster, butiksdatalösningar samt IT-relaterad utveckling och konsultverksamhet. Vi förenklar och automatiserar verksamhetsprocesser både inom privat och offentlig sektor. 600 000 nordeuropeiska kunder använder våra produkter och tjänster, och ytterligare 300 000 använder oss som hostingpartner. Vi är 5 500 anställda och omsatte 7 855 miljoner norska kronor 2016.

Sedan starten för över 30 år sedan har vi arbetat nära landets småföretagare och redovisningsbyråer. Det har gett oss en fantastisk insyn i hur det är att driva eget. Det har också lärt oss en hel del om vad som behövs för att lyckas med livet som företagare. Idag använder fler än 170 000 småföretag våra program och tjänster. Dessutom har flertalet av Sveriges redovisningsbyråer program från Visma Spcs och större delen av landets gymnasieskolor använder våra program i sin utbildning. Vi hade inte kunnat få ett bättre betyg.

Till vår utvecklingsenhet i Lund/Malmö/Växjö söker vi nu fler utvecklare. Du kommer jobba i ett härligt team och utveckla våra webbtjänster för tidsregistrering och lönehantering. Projekten du kommer jobba med är molnbaserade och bygger på de senaste teknikerna. Vi har ett DevOps tankesätt och strävar efter Continuous delivery, till vår hjälp arbetar vi mycket med automatiska tester. Teamet du kommer jobba i är distribuerat och vi har även kollegor utanför Sverige.

Vem söker vi? Vi? ?söker? ?dig? ?som  har relevant högskoleexamen eller motsvarande kunskaper och troligtvis något års erfarenhet inom webbutveckling - det viktigaste är att du är nyfiken och brinner för utveckling. Du sätter användarvänligheten i fokus och har en god förståelse för hela utvecklingsprocessen från design till leverans och underhåll. Du kommer att arbeta med utveckling inom både backend och frontend.

Vi? ?arbetar? ?med Agil utveckling (Kanban, Scrum)

Mer information

Testdriven utveckling

Continuous delivery

DevOps Tekniker/verktyg? ?vi? ?använder? ?idag

C#, .Net

Web API, REST

AngularJS

MS Azure - Web Apps, Azure SQL (Entity Framework)

Application Insights

Vi erbjuder dig ett flexibelt och självständigt arbete där du har stor frihet att forma din egen vardag och utveckla din kompetens i en inspirerande miljö. Sist men inte minst - du vill fortsätta att utvecklas och ha kul på jobbet! För det har vi!

Välkommen med din ansökan. Vi rekryterar löpande så vänta inte med att skicka in ansökan, dock senast 19 januari

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Systemutvecklare/Programmerare hos Visma Visma Spcs AB i Lund genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Visma Visma Spcs AB
Sambandsvägen 5
35194 Växjö

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Ann Carmvall0470706000

Till webb­ansökan 

Mer information