Mjukvaruutvecklare Visualisering för Retail Analytic

2017-12-22

About Axis Communications

Axis offers intelligent security solutions that enable a smarter, safer world. As the market leader in network video, Axis is driving the industry by continually launching innovative network products based on an open platform - delivering high value to customers through a global partner network.

Axis has long-term relationships with partners and provides them with knowledge and ground-breaking network products in existing and new markets.

Axis has more than 2,700 dedicated employees in more than 50 countries around the world, supported by a global network of over 80,000 partners.

For more information about Axis, please visit our website www.axis.com .

Referensnummer: 2135

Är VISUALISERING din framtid?   

Vi är ett korsfunktionellt team som utvecklar produkter för området Retail analytic – vi erbjuder våra kunder lösningar där de kan utveckla sina affärer och fatta sina beslut på fakta – fakta som våra produkter tar fram. Våra produkter använder sig av världens bästa nätverkskameror som utvecklas av vårt företag Axis – ett Lundabaserat världsledande företag som leder och definierar branschen.

Hela Axis utveckling är samlad till Lund så det är lätt att se helheten och få en bra insyn i vad alla team gör. Vi är dedikerade i att vara öppna, arbeta över organisatoriska gränser och att dela med oss. Vi är övertygade om att innovation och självgående team är vårt framgångskoncept, hos oss är utvecklingsmöjligheterna stora och vi har ett socialt och öppet arbetssätt med mycket interaktion inom teamet och med andra team. Axis mjukvaruutveckling är i en övergångsfas där vi rör oss från enskilda tekniska komponenter, mot lösningar- och tjänsteerbjudanden. Inom Retail Analytic har vi en ambitiös roadmap med många spännande produkter som vi ska utveckla. En viktig del av denna roadmap är lösningar där vi visualiserar våra kunders olika data och analysen av denna data.

Vi rekryterar nu ytterligare teammedlemmar inom området visualisering av data – är DU en av dessa? Du kommer tillsammans med korsfunktionella, entusiastiska och engagerade kollegor lösa spännande problem för våra kunder. I våra lösningar jobbar vi idag med ett antal olika problemställningar, ramverk och språk. Som exempel kan nämnas - Design och implementation av molntjänster – webapplikationer - databaser - back-end-utveckling och utveckling av användargränssnitt - algoritmutveckling - Python, C/C++ och JavaScript - Linux/Embedded Linux - Deep Learning.

Jag letar efter DIG som gör vårt agila team ännu starkare inom området visualisering så att vi kan leverera de lösningar och tjänster som våra kunder behöver. Dina erfarenheter av design och utveckling av tjänster och applikationer för webben är ett viktigt bidrag till teamet. Precis som de andra i teamet är du resultatorienterad och gillar att arbeta med flera uppgifter samtidigt.

Är det du som hänger med oss in i framtiden? Hör av dig!

Mikael Nilsson @ +46 46 272 1800

mikael.sw.nilsson@axis.com

Mer information

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Systemutvecklare/Programmerare hos Axis Communications i Lund genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Axis Communications
Emdalavägen 14
22369 Lund

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Mikael Nilsson+46 46 272 1800

Till webb­ansökan 

Mer information