Affärsdriven Arkitekt Analytic

2018-01-08

About Axis Communications

Axis offers intelligent security solutions that enable a smarter, safer world. As the market leader in network video, Axis is driving the industry by continually launching innovative network products based on an open platform - delivering high value to customers through a global partner network.

Axis has long-term relationships with partners and provides them with knowledge and ground-breaking network products in existing and new markets.

Axis has more than 2,700 dedicated employees in more than 50 countries around the world, supported by a global network of over 80,000 partners.

For more information about Axis, please visit our website www.axis.com .

Gör bra lösningar dig glad?           

Jag heter Mikael och jag jobbar på Axis - ett Lundabaserat företag som befinner sig i en framtidsbransch där vi är världsledande. Vi utvecklar lösningar för framtiden där våra nätverkskameror tillsammans med olika tjänster och applikationer möter våra kunders behov. Ett av mjukvaruområdena är Analytic – här erbjuder vi våra kunder lösningar som utvecklar deras affärer och gör det möjligt att driva dessa på ett effektivt sätt.

Hela Axis utveckling är samlad till Lund så det är lätt att se helheten och få en bra insyn i vad alla team gör. Vi är dedikerade i att vara öppna, arbeta över organisatoriska gränser och att dela med oss. Vi är övertygade om att innovation och självgående team är vårt framgångskoncept, hos oss är utvecklingsmöjligheterna stora och vi har ett socialt och öppet arbetssätt med mycket interaktion inom teamet och med andra team. Axis mjukvaruutveckling är i en övergångsfas där vi rör oss från enskilda tekniska komponenter, mot lösningar- och tjänsteerbjudanden. Inom Analytic har vi en ambitiös roadmap med många spännande tjänster och produkter.

Jag söker efter DIG som kan axla rollen som arkitekt inom Analytic. Du har ett affärsdrivet synsätt och brinner för att leverera värde till kunden. Du kommer att hjälpa oss att bygga våra lösningar gentemot våra partners och kunder. Du kommer att jobba med flera olika erbjudande - i allt från att forma och systemera nya tjänster och lösningar, till att hjälpa till med den tekniska styrningen och vidareutvecklingen av befintliga lösningar och komponenter.

I våra lösningar jobbar vi idag med ett antal olika problemställningar, ramverk och språk. Som exempel kan nämnas - Angular och Node.js för webb - Python, C/C++, JavaScript, C#, .Net för Windows och Linux – AWS - Machine Learning - Deep Learning och Computer Vision - Embedded Linux.

Du har förmodligen jobbat som arkitekt inom mjukvarudomänen för en tjänsteleverans, ett system eller en lösning i några år. Du är ansvarskännande, nyfiken och en glad prick som andra uppskattar att jobba med.

Mer information

Är det du som är Arkitekten? Hör av dig!

Mikael Nilsson @ +46 46 272 1800

mikael.sw.nilsson@axis.com

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Systemutvecklare/Programmerare hos Axis Communications i Lund genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Axis Communications
Emdalavägen 14
22369 Lund

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Mikael Nilsson+46 46 272 1800

Till webb­ansökan 

Mer information