Student och vill jobba med apputveckling?

2018-01-09

Har du ett stort intresse för apputveckling och vill ha ett meriterande extrajobb vid sidan om studierna? Vill du dessutom jobba på ett spännande startup-företag som arbetar med innovativa lösningar för att göra bostäder smartare och mer energieffektiva? Då är det här det perfekta extrajobbet för dig!

OM TJÄNSTEN

Vi söker dig som har ett stort intresse för applikationsutveckling och som vill lära dig mer inom området. Du har nu chansen att vid sidan om studierna jobba på Tempiro, ett spännande startup-företag, som bland annat vunnit pris för sitt arbete med smarta och energieffektiva lösningar för elektronik i hemmet. Genom användning av deras produkter kan man till exempel styra element och varmvattenberedare via appen även utanför hemmet. Du kommer att jobba med utveckling av applikationen och blir därmed en viktig del i företagets fortsatta utveckling och framgång. Samtidigt får du chansen att utvecklas och bygga din egen kompetens inom området för applikationsutveckling.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Tempiro i Lund vid sidan om dina studier. Du kommer att arbeta minst 10 timmar i veckan, dagtid eller kvällstid, och du kan själv välja om du vill arbeta på kontoret i Lund eller hemifrån.

ARBETSUPPGIFTER

Som applikationsutvecklare är din främsta uppgift att utveckla den befintliga versionen av applikationen genom att bland annat bygga nya funktioner. Idag används Ionic Framework som plattform för appen och för dig som inte stött på det tidigare finns möjlighet att lära dig. Med rätt inställning och intresse kommer du långt! Du kommer att jobba minst tio timmar i veckan vid sidan om dina studier och du kan välja mellan att arbeta på kontoret i Lund eller hemifrån – men för att lyckas så bra som möjligt i rollen är det fördelaktigt att ha tät kontakt med dina kollegor som är ett litet men tight team. Du kommer att få en introduktion för att lära känna den tekniska miljön och företaget. Hos Tempiro har du verkligen chansen att utveckla din kompetens inom apputveckling och få förståelse för hela produkten – från ax till limpa!

Tjänsten passar dig som trivs i en miljö där du får ta egna initiativ och arbeta självständigt! Du lockas av att arbeta på ett spännande startup-företag där du har chansen att utveckla både dig själv och företaget! Du är kommunikativ och är inte rädd för att ställa frågor och diskutera lösningar tillsammans med dina kollegor.

VI SÖKER DIG SOM

* är student och läser en eftergymnasial utbildning inom IT/teknik

* har goda kunskaper inom .Net

* kan och vill jobba minst 10 timmar / vecka under terminen

Det är meriterande om du…

* har tidigare erfarenhet av applikationsutveckling

* har goda kunskaper i Angular/Node.js

För att lyckas som bäst i rollen tror vi att du har ett stort intresse för just applikationsutveckling och vill lära dig mer inom området! I den här rekryteringsprocessen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper och ditt intresse så om du ägnar din fritid åt programmering – ta med det i din ansökan!

Mer information

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Omgående

* Omfattning: Ca 10 timmar / vecka

* Placering: Lund, du kan jobba på plats eller hemifrån

* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Tempiros önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till

Academic Work

* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på mal04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Systemutvecklare/Programmerare hos Academic Work i Lund genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Academic Work
Norra Vallgatan 102
21122 Malmö

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Julia Szin

Till webb­ansökan 

Mer information