Vår kund söker en .Net-utvecklare. Sök enkelt utan CV!

2018-01-12

Vi är övertygade om att det goda arbetsklimatet präglas av roliga uppdrag i kombination med kompetenta medarbetare, där kompetens för oss inte bara betyder att du har koll på tekniken utan framförallt att du har en drivkraft och förmåga att passa in i sociala sammanhang.

Ödmjukhet samt förmåga och vilja att dela med sig av sin kunskap – är andra, för oss, självklara ingredienser för en lyckad arbetsdag. För hos oss ska måndagen vara lika rolig att vakna upp till som fredagen!

Att vår egna produkt ”Omnia Intranet” dessutom nyss blivit utnämnd till Världsmästare i den internationella marknadens största rankning av intranätprodukter för SharePoint och Office 365 genomförd av analys- och konsultföretaget Clearbox visar att vi gör något rätt!

Hur ser mina utvecklingsmöjligheter ut på Precio Fishbone, då?

De är goda! Förutom kompetensutveckling i form av kurser och utbildningar, kontinuerliga kompetensluncher och stöttande kollegor i spännande projekt har vi även en årlig konferens utomlands med utbildningsfokus där hela bolaget träffas.

Vi söker nu dig som arbetat som systemutvecklare några år och är sugen på att prova något nytt. Självklart har du även ett starkt engagemang och gillar variationen i konsultyrket.

Din tekniska kompetens är framför allt på modern webbutveckling. Du känner dig troligen hemma på Microsoft-plattformen med tekniker och programmeringsspråk såsom C#, .NET, MVC, JavaScript, SQL, html och CSS, men du kanske i stället arbetat med SharePoint eller EpiServer de senaste åren, vilket vi också är väldigt intresserade av att höra mer om.

Låter detta intressant eller om du har några frågor är du mer än välkommen att höra av dig till någon av konsultcheferna nedan för respektive region, så berättar vi mer.

Mer information

Kvalifikationer

C#

.NET

MVC

SQL

JavaScript (meriterande)

HTML (meriterande)

CSS (meriterande)

SharePoint (meriterande)

Episerver (meriterande)

Recify AB är en rekryteringsplattform som hjälper arbetsgivare att öppna upp dörrarna för mobila ansökningar och där kandidater kan söka jobb utan CV.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Systemutvecklare/Programmerare hos Recify AB i Örebro genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Recify AB
Tegeluddsvägen 31
11541 Stockholm

E-post: info@recify.se

Till webb­ansökan 

Mer information