Beslutsstödskonsult / BI-konsult till framgångsrikt bolag

2018-02-09

Om företaget

Har du en bakgrund inom systemutveckling eller databashantering och är sugen på att ta nästa steg i din karriär? Vill du konsultera företag och organisationer i affärstyrning genom att erbjuda ett bra beslutsunderlag? En roll som beslutsstödskonsult / BI-konsult innefattar mycket samarbeten både gentemot kollegor som kunder och ger dig möjligheten att lära känna många spännande företag och verksamheter. Vi söker nu för vår kunds räkning kunniga beslutstödskonsulter för anställning direkt hos vår kund.

Dina arbetsuppgifter

Som BI-konsult kommer du att arbeta i kundprojekt med att identifiera, definiera och leverera smarta och säkra BI-lösningar. Arbetet sker i projektform, ofta i team, och innefattar kravhantering, analys, design, utveckling av lösningar, arkitektur och testning. Du kommer att ha en central och bred roll med varierande arbetsuppgifter och arbetar både självständigt och i team direkt mot kunden. Vidare är du involverad i hela processen, från införsäljning till utrullning och förvaltning av olika BI-lösningar. Projekten omfattas av systemutveckling och implementation i alla typer av branscher.

Din profil

Vi ser gärna att du har en bakgrund som systemutvecklare och/eller erfarenhet av databasutveckling. Meriterade är om du har kunskaper inom SQL, samt akademiska utbildning inom datavetenskap, systemvetenskap eller ekonomi. Dessutom bör du ha goda kunskaper i Excel.

För att trivas i rollen som beslutstödskonsult ska du ha ett intresse för affärsprocesser och kopplingen mellan verksamhet och teknik. Du brinner för problemlösning och att söka upp information på egen hand. Utöver detta ser vi gärna att du trivs med att ha mycket kundkontakt, en positiv grundinställning och ett inre driv. Vidare behöver du ha en god samarbetsförmåga men samtidigt kunna arbeta självständigt, samt vara noggrann och ansvarstagande.

Mer information

Din ansökan

För mer information är du varmt välkommen att kontakta Emelie Wijk på tfn: 0733-51 27 28. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök så snart som möjligt, dock senast den 4 mars, via www.clockworkpersonal.se.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Systemutvecklare/Programmerare hos Clockwork Umeå AB i Örnsköldsvik genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Clockwork Umeå AB
Renmarkstorget 10
90326 Umeå

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Emelie Wijk0733-51 27 28emelie.wijk@clwork.se

Till webb­ansökan 

Mer information