Systemutvecklare med minst 1-2 års erfarenhet

2018-05-14

Vill du utmanas som utvecklare och ta ansvar över en spännande produkt inom .NET/C#?

Blixtin kan erbjuda dig som .NET/C#-utvecklare en arbetsplats som ligger i framkant inom tekniken och har en prestigelöshet där dina idéer kommer värderas högt. Här kommer du jobba med en produkt som alltid ska vara snygg och enkel för användaren, men där du som utvecklare kommer utmanas tekniskt och växa i din yrkesroll.

Du kommer att få arbeta med vår senaste produkt där vi förmedlar tjänster mellan företag och där vi framförallt har blivit väldigt bra på förmedling av föreläsare och på bara 2 månader lyckats ansluta 250 föreläsare till tjänsten.

Det är en hel del nyutveckling som kommer ske där vi rör oss snabbt framåt med nya delar i produkten. Du kommer också få arbeta med helt nya produkter och applikationer som vi kommer att lansera under året.

Ibland kan det också förekomma vissa konsultuppdrag åt andra samarbetsföretag.

Du kommer att jobba i en avslappnad och fokuserad atmosfär där fokus ligger på leverans, kvalitet och att trivas på arbetet!

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är en utvecklare inom .NET och C#, där du har god kunskap erfarenhet inom både front- och backendutveckling (fullstack), men där vi välkomnar att du potentiellt är starkare i exempelvis backend, men vill gå mer mot frontend och vice versa.

Vi ser gärna att du har kunskaper inom följande tekniker och verktyg: MVC, REST API, ReactJS, SQL, Json, Bootstrap, nLog, Visual Studio Team Services.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att jobba med utveckling av applikationer inom IOS och Android.

Som person är du positiv, strukturerad och brinner för att arbeta i team. Du kan kommunicera i tal och skrift både på svenska och engelska. En viktig del i ditt arbete är att du är engagerad, initiativrik och vill utveckla Blixtins webbnärvaro som tjänst och upplevelse för våra kunder. Vi sätter stort fokus och vikt vid personligt driv, god samarbetsförmåga och att med en ödmjuk attityd vid framtida behov kunna coacha andra.

Blixtin är en start-up där delaktigheten genomsyrar företaget. Du som anställd utvecklare kommer få stort ansvar för den tekniska delen och även var fullt involverad i företagets övriga frågor. Vi arbetar för att företaget ska genomsyras av korta beslutsvägar idag och i framtiden.

Blixtin vill vara ett företag där du som anställd ska känna att nya idéer alltid är välkommen och kommer att uppmuntras.

I ett längre perspektiv kan det också bli aktuellt med personaloptioner och bonussystem för att du som anställd ska känna dig extra motiverad.

Varje måndag har vi uppstartfrukost, varje fredag summerar vi veckan över en gemensam lunch och vi försöker att minst arrangera en AW varannan månad och kopplar bort arbetet.

Mer information

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Systemutvecklare/Programmerare hos Blixtin AB i Söderhamn genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Blixtin AB
Kungsgatan 51A
82650 Söderhamn

Telefonnummer: 0702373584

E-post: jonas@blixtin.se

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Jonas Lööw0702373584jonas@blixtin.se

Mer information