Elektronikkonstruktör - Inbyggda system

2019-02-09

Om jobbet

Tycker du att ett snyggt kretskort är väggkonst? Läs mer nedan!

Sökord: embedded systems, inbyggda system, PCB, harware engineer, hardware designer, electronic designer, elektronikkonstruktör

Som konsult på ÅF kommer du arbeta inom ett brett spektrum av branscher. Våra kunder återfinns inom telekom, fordon, medicinteknik och är belägna i storstockholm. Ditt konstruktionsarbete kommer ske ute hos våra kunder alternativt i projekt i våra egna lokaler. Du kommer få stora möjligheter att bredda din erfarenhet och kunskapsbank då uppdragen varierar över tid. I kombination med ditt konsultuppdrag kommer du vara en viktig spelare i vårt interna kunskapsnätverk kring elektronikutveckling.

Har du ett stort intresse för hårdvarukonstruktion får du arbeta med avancerad elektronik i teknikens framkant? Våra uppdrag sträcker sig från att ta fram en kravspecifikation och utifrån kundens behov och önskemål till att därefter konstruera och verifiera. Vi använder vår kompetens för att konstruera nästa generations elektroniksystem åt våra kunder!

Vem är du?

Vi söker dig som har en ingenjörsexamen inom elektroteknik, teknisk fysik eller liknande. Du bör även ha några års erfarenhet av elektronikkonstruktion och inbyggda system samt ha goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift.

Du får även gärna ha erfarenhet av flera av de nedanstående områdena:

Schemaritning/layout

Digitalelektronik

Analogelektronik

Signalintegritet

Integrering av uC/CPU/FPGA

Kraftkonstruktion

Mjukvarukonstruktion; BSP, bootloader, C/C++

Samspelet mjukvara, hårdvara samt förstå begränsningar och möjligheter för respektive område.

Som person har du förmåga att anpassa dig i nya miljöer och samarbeta med andra. Du besitter egenskaper som gör dig självständig och har lätt att ta egna intiativ.

START: Omgående, med hänsyn till ev. uppsägningstid

PLATS: Stockholm

Skicka in din ansökan redan idag! Urvalet sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet.

Mer information

Vi erbjuder

Vi söker dig som vill vara en del av ÅFs framgångssaga. Brinner du för teknisk utveckling? Gillar du att samarbeta för att hitta den bästa lösningen? Då kan vi erbjuda dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över. 

ÅF är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar banbrytande och hållbara innovationer inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetens som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig. 

Om företaget

ÅF är ett ingenjörs- och designföretag med verksamhet inom energi, industri och infrastruktur. Vi skapar hållbara lösningar för kommande generationer genom att förena människor och teknik. Vår bas är i Europa och våra affärer och kunder finns över hela världen.

ÅF Making Future.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Systemutvecklare/Programmerare hos ÅF AB i Solna genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

ÅF AB
Frösundaleden 2E
16970 Solna

Till webb­ansökan 

Mer information