Talangfull & kreativ Systemutvecklare so¨kes!

2019-03-13

Talangfull & kreativ Systemutvecklare sökes!

Har du jobbat några år sedan examen och känner att det skulle vara spännande med någonting nytt? Sporras du av de möjligheter som molnet kan erbjuda inom systemutveckling?! Fortsätt i så fall att läsa!

Vi är mitt uppe i ett spännande förändringsarbete där många system har blivit, och håller på, att ersättas av moderna och spännande lösningar vars tekniker ligger i framkant och där vi omfamnar de möjligheter molnet kan ge! Behoven från vår verksamhet kan vara vitt skilda vilket gör att du tillsammans med utvecklingsteamet ständigt behöver vidareutveckla såväl metodik och verktyg för att kunna svara upp till såväl dagens som morgondagens utmaningar.

Vår roll i verksamheten förändras också och går mot att vara en partner till forskargrupper och institutioner vilket öppnar upp för många spännande uppdrag inom den medicinska forskningsvärlden!

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete i en kunskapsintensiv miljö i förändring och där du som medarbetare är med och påverkar arbetssätt och processer för hela vår avdelning. Förutom en rad förmåner värnar vi också om att ge dig en balans mellan yrkes- och privatliv, någonting vi ser som en självklarhet!

IT-avdelningen består av ca 70 medarbetare som ansvarar för den gemensamma IT-miljön för KI:s forskare, studenter och anställda. Du kommer att tillhöra en ny enhet vars huvudområde är IT-arkitektur, Utveckling och Integration samt IAM (Identity and Access Management).

Ansvarsområden och arbetsuppgifter

Utvecklingsteamet ansvarar bl.a. för den nya centrala integrationsplattformen, givetvis molnbaserad, för KI och säkerställer därigenom att IT-avdelningen kan leverera integrationer som byggs på standardiserade och Återbrukbara komponenter och tekniker till hela KIs verksamhet. Teamet ansvarar också för att leverera stödsystem för onlinepublicering av kurs- och programinfo för grund- och forskarutbildningen på KI.

Som systemutvecklare arbetar du i utvecklingsteamet och tillsammans tar ni fram nya tekniska lösningar utifrån verksamhetens behov och krav men givetvis också utifrån gruppens samlade kompetens och idéer.

Exempel på arbetsuppgifter:

• Utveckling av nya integrationer mellan flera olika system och komponenter

• Vidareutveckling av internutvecklade applikationer för utbildning och forskning enligt förvaltningsplan

• Jobba som utvecklingsresurs inom olika projekt med såväl design, test och implementation

Kvalifikationer:

Du har i rollen som systemutvecklare jobbat i både mindre som större projekt, där du också fått arbeta med t ex integration och webapplikationer samt front- och backendutveckling. Du bör ha minst 3 års erfarenhet av arbete inom IT varav 2-3 år i rollen som systemutvecklare.

Du har en problemlösande analytisk förmåga, och förstår vikten av att jobba i ett samlat team för att på så vis nå den bästa lösningen – Därför sätter vi ett stort värde på din förmåga att samarbeta med såväl kollegor som kunder inom KI.

Du har en bred teknisk förståelse med fördjupning inom objektorienterad systemutveckling, med fokus främst på C# samt erfarenhet av olika typer av integrationslösningar eller plattformar för det samma. Kompetens inom Microsofts plattformar och molnlösningar ser vi som en självklarhet. Positivt är också om du har erfarenhet av olika typer av testmetoder.

Du är initiativrik och kreativ av dig men tycker ändå om struktur för att erhålla en spårbarhet i ditt arbete och inte minst för att möjliggöra samarbete inom teamet.

Är du intresserad av eller har erfarenhet av testdriven utveckling (TDD) och automation inom utvecklingsarbete (Continuous Integration + Continuous Delivery) ser vi det som meriterande.

Du behärskar både tal och skrift flytande på både svenska och engelska.

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden så tveka inte att ansöka redan idag.I den här rekryteringen samarbetar vi med Badenoch & Clark. Är du nyfiken och vill veta mer är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult  Åsa Granqvist  0760-45 60 16 eller mail asa.granqvistatbadenochandclark.se  alternativt Magnus Rude tel 073 684 72 07 eller mail magnus.rudeatbadenochandclark.se  

Mer information

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Systemutvecklare/Programmerare hos Badenoch & Clark i Solna genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Badenoch & Clark
Birger Jarlsgatan 37
11145 STOCKHOLM

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Magnus Rude

Till webb­ansökan 

Mer information