JUNIOR SYSTEMUTVECKLARE MED KUNSKAP INOM .NET TILL CHESSIT

2018-02-09

Vi söker nu dig som vill haka på en spännande resa och växa med ett framgångsrikt och expansivt bolag. Här får du möjlighet att jobba verksamhetsnära och brett tillsammans med ett kompetent team där du får ta fram skräddarsydda CRM-baserade lösningar till kund!

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker för ChessITs räkning en .NET-utvecklare. ChessIT erbjuder skräddarsydda CRM-baserade systemlösningar till sina kunder. Som en del av deras familjära team om 8 personer i Danderyd får du chans att arbeta med kompetenta och drivna kollegor för att tillsammans ta fram de bästa lösningarna för kunderna. Tanken är att du som .NET-utvecklare ska komma in och vara med på deras framgångsrika resa och växa in i rollen såväl som i företaget. För rätt person finns oändliga karriärmöjligheter där du om du visar framfötterna inom några år får möjligheten att bli en nyckelperson som innefattar möjlighet att komma med i deras lukrativa vinstdelningsprogram.

För att passa i rollen är det viktigt att du trivs i en kundorienterad roll med stort affärsfokus där du som medarbetare samarbetar tätt med dina kollegor.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och ChessITs önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till

Academic

Work.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos ChessIT.

ARBETSUPPGIFTER

Som .NET-utvecklare kommer du arbeta med kundspecifika projekt, för att leverera CRM-system anpassade efter kundernas behov. Projekten drivs agilt och kundens systemlösning växer fram under workshops som varvas med utvecklingsarbete på kontoret. Därefter kommer du att ansvara för förvaltning och support för specifika kunders system, och ha det primära systemansvaret för just dessa kunder. På så sätt får kunderna bästa möjliga resurser samtidigt som medarbetarna på ChessIT kan ha ett nära samarbete, teamkänsla och företagstillhörighet.

För dig med intresse och förmåga finns även möjlighet att på sikt arbeta med testning, kravställning och systemdesign kring projekten.

ChessIT är flexibla till att anpassa introduktionen efter dina förutsättningar. Tjänsten passar därför både dig med och utan praktisk erfarenhet av .NET-utveckling - det viktigaste är att du minst har grundkompetensen (från utbildning, eller självlärd). Om du saknar praktisk erfarenhet kommer tjänsten att starta med en introduktion, och sedan kommer du att handledas av en mentor med kontinuerliga praktiska moment. Har du å andra sidan praktisk erfarenhet av .NET kommer introduktionen framför allt att fokusera på att lära känna ChessITs system. Tanken med tjänsten är att hitta en person som långsiktigt vill arbeta och utvecklas hos ChessIT, samt som vill vara med och forma sin egna roll på sikt. För att passa in hos ChessIT ska du vara kund- och affärsorienterad, med stort intresse för verksamhetsnära processer.

I ROLLEN SOM .NET-UTVECKLARE KOMMER DU ATT:

* Arbeta med löpande backend- och frontend-utveckling kring nya funktioner och anpassningar av kundsystemen

* Integrera det nya systemet med kundernas andra befintliga system

* Arbeta agilt för att säkerställa att kundens förväntningar uppnås

* Fungera som systemansvarig för specifika kunder, där du arbetar med förvaltning och eventuell support

TJÄNSTEN PASSAR DIG SOM

Vill komma in på ett familjärt företag där du kan kickstarta din karriär med hjälp av kompetenta och drivna kollegor. ChessIT brinner för sina kunder vilket speglar deras företagskultur och affärsfokus. Genom en stark teamkänsla och enormt engagemang hittar de tillsammans de bästa lösningarna för sina kunder. Utöver detta erbjuds du kontinuerlig kompetensförsörjning med möjlighet till karriärsutveckling, förmåner och årliga resor.

Mer information

VI SÖKER DIG SOM

* Har relevant utbildning inom data- eller systemvetenskap

* Har mycket goda kunskaper i samt ett genuint intresse för systemutveckling inom .NET

* Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska då all kommunikation med kunder sker på dessa språk

För att passa i tjänsten har du erfarenhet av någon form av arbete där du mött kunder. Du är en god teamplayer och vill ständigt utveckla dig själv samt dina kollegor för att nå bättre resultat. ChessIT har alltid kunden i centrum. Det är därför av stor vikt att du är serviceorienterad, har fokus på affären och trivs med att arbeta verksamhetsnära.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: omgående, med hänsyn till uppsägningstid

* Omfattning: heltid, tillsvidare

* Placering: Danderyd

* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på recruitmentstockholmsouth@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

INFORMATION OM FÖRETAGET

ChessIT levererar smarta CRM-baserade systemlösningar som skräddarsys till respektive kunds unika behov. ChessIT utvärderar kontinuerligt programvaror och systemplattformar på marknaden för att hitta de vassaste produkterna att erbjuda sina kunder. Därtill så bedrivs även intern produktutveckling som komplement när tillräckligt bra färdiga lösningar saknas. ChessIT har precis lagt till en ny systemplattform i sin portfölj och behöver nu utöka sitt team med flera nya duktiga medarbetare. ChessIT grundades 2006, är för närvarande 8 anställda och sitter i nyrenoverade lokaler precis intill Mörby Centrums T-banestation. Ta chansen och häng med på deras resa du med!

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Systemutvecklare/Programmerare hos Academic Work i Stockholm genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Academic Work
Hälsingegatan 47, 7 tr
11331 Stockholm

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Johanna Holmertz

Till webb­ansökan 

Mer information