.Net-utvecklare till Sundsvall

2017-03-23

Vi söker vassa .Net-utvecklare till vårt Sundsvallskontor som siktar högt och brinner för mjukvaruutveckling. Vi söker personer som är engagerade, intresserade och glada! I arbetet kommer du att arbeta med att utveckla kvalitativa och långsiktiga lösningar i nära samarbete med våra kunder.

DIN KOMPETENS:

Vi söker vassa .Net-utvecklare till vårt Sundsvallskontor som siktar högt och brinner för mjukvaruutveckling. Vi söker personer som är engagerade, intresserade och glada! I arbetet kommer du att arbeta med att utveckla kvalitativa och långsiktiga lösningar i nära samarbete med våra kunder. Vi söker dig som är nyfiken på konsultbranschen och som gillar att ta eget ansvar och gärna delar med dig av dina kunskaper till kund och kollegor. Konsultrollen ger dig möjlighet att skapa våra kunders framtida IT-system. Vi ser gärna att du så småningom vill förflytta dig mot arkitektrollen.

Önskvärda meriter:

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av CMS-verktyg som SharePoint eller EPiServer. Det är också meriterande om du har tidigare erfarenhet av konsultrollen samt av Scrum eller liknande arbetsmetoder.

Du som söker nya utmaningar i en spännande, stimulerande och fantastiskt rolig arbetsmiljö med högt i tak och lätt till skratt – ta chansen och vänd dig till oss, vi har uppdragen, arbetsmiljön och väldigt, väldigt roligt tillsammans! Med kunder i hela Europa ges du möjlighet att jobba i spännande webbprojekt tillsammans med mycket erfarna kollegor som sätter kvalitet i främsta rummet.

Mer information

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Systemutvecklare/Programmerare hos Consid AB i Sundsvall genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Consid AB
Storgatan 29
85230 Sundsvall

Telefonnummer: 0706641129

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Simon Taylor0729-67 32 75simon.taylor@consid.se

Mer information