Junior elektroingenjör sökes till expansivt företag inom fordonsindustrin

2018-01-10

T-Engineering är ett företag med mycket kunskap. Många av de anställda har mycket erfarenhet från Saab och General Motors vilket innebär att man får arbeta med kompetenta och professionella kollegor. T-Engineering är en perfekt arbetsplats för den som utvecklas och vill lära sig nytt. Vi söker nu en junior elekroingenjör för att vara med på T-Engineerings resa. Låter det intressant? Skicka då in din ansökan redan idag. Vi tillämpar löpande urval!

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker för T-Engineerings räkning en junior elektroingenjör till rollen som styrsystemutvecklare till deras kontor i Trollhättan. T-Engineering är ett ungt och expansivt företag som utvecklar elektroniksystem för fordonsindustrin. Idag har de mer än 50 anställda och har behov att växa ytterligare för att möta deras kunders behov och bidra till vidare utveckling av deras företag. Tjänsten är en perfekt möjlighet för dig som har ett stort bilintresse och vill arbeta i ett modernt bolag som växer stadigt.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och T-Engineerings önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till

[Academic

Work](mailto:gbg03 @academicwork.se)

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos T-Engineering. Uppdraget är av långsiktig karaktär.

ARBETSUPPGIFTER

Som styrsystemutvecklare kommer dina arbetsuppgifter att variera. Återkommande moment kan till exempel vara

* Arbete med kalibrering av styrsystem

* Att utföra systemtestning för de olika funktionerna i fordonen

Styrsystemen du kommer att arbeta med kan anpassas modulärt för såväl drivlina som andra fordonssystem. Du kommer att arbeta med verktygen Matlab och Simulink. Vidare kommer du att arbeta i projektform gentemot kunder från hela världen, vilket innebär att resor i tjänsten kan förekomma.

Tjänsten passar dig som vill ha ett utmanade och spännande arbete i en dynamisk arbetsmiljö. Du kommer att arbeta tillsammans med kompetenta kollegor i ett företag som har en mycket hög erfarenhets- och kunskapsnivå. För rätt person finns det stora utvecklingsmöjligheter. Mottot på företaget är nämligen "frihet under ansvar" där du själv driver din egen utveckling. I gengäld finns möjligheter till både flex och friskvårdtimma.

VI SÖKER DIG SOM

* Har en högskole- eller civilingenjörsutbildning inom elektroteknik eller motsvarande

* Har ett stort intresse för bilar

* Obehindrat talar och skriver på både svenska och engelska

* Innehar B-körkort

* Har goda kunskaper i Matlab

* Har kunskaper i styr- och reglerteknik

Det är meriterande om du:

* Har relevant erfarenhet inom fordonsindustrin

* För att gå vidare i ansökningsprocessen är det viktigt att du bifogar ett utdrag av dina betyg och eventuellt examensbevis

Som person är du kreativ och har en god analytisk förmåga. Du är driven och värdesätter ett självständigt arbetssätt, likväl som du gärna arbetar i team. Vidare är det viktigt att du trivs i en ansvarsfull roll där du gärna tar egna initiativ för att uppnå resultat.

Mer information

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Omgående eller enligt överenskommelse

* Omfattning: Heltid

* Placering: Trollhättan

* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

INFORMATION OM FÖRETAGET

T-Engineering är ett ungt och expansivt företag inom automotive med rötter från Saab. Idag är de mer än 50 anställda och har behov att växa ytterligare för att möta deras kunders behov och bidra till vidare utveckling av deras företag. Arbetsplatsen är lokaliserad i Trollhättan. T- Engineering är ett helägt dotterbolag till Dongfeng Motors sedan 2014.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Elingenjör hos Academic Work i Trollhättan genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Academic Work
Gullbergs Strandgata 15
41104 Göteborg

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Mattias Essman

Till webb­ansökan 

Mer information