Utvecklartalang med sinne för design till WSP

2018-02-09

Vill du arbeta med vidareutvecklingen av en populär och etablerad produkt med stor potential? Här kommer du att ha en omväxlande utvecklarroll och vara del i ett etablerat team av utvecklare. Vi söker dig som har erfarenhet av C# och ett starkt sinne för design! Låter det intressant? Sök redan idag!

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker en systemutvecklare för rekrytering till WSP:s utvecklingsgrupp. Avdelningen består av 34 personer varav utvecklingsteamet består av tio personer med en stark passion för bra kod och användarvänliga lösningar. Det finns goda utrymmen för dig som brinner för utveckling och vill ha ett stort inflytande över produkten tillsammans med ditt team!

I denna tjänst finns det goda utvecklingsmöjligheter för dig som är intresserad av att växa i din roll som utvecklare. Du kommer arbeta med erfarna och kompetenta kollegor och få ta del av en god kompetensöverföring samtidigt som WSP satsar på intern utbildning och utveckling i både externa och interna forum. Du kommer att växa in i din roll och succesivt ta ett större ansvar då WSP tror på dig och din kompetens som utvecklare!

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och WSP:s önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till

Academic Work

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos WSP.

ARBETSUPPGIFTER

Som utvecklare kommer du främst arbeta med utveckling inom ASP.NET, C# och Angular/AngularJS. Du kommer att ingå i olika projekt och ha möjlighet att arbeta nära användarna i syftet att utveckla systemet till det bästa ur ett användarperspektiv. I vissa projekt kommer du även samverka med andra IT-avdelningar inom WSP:s koncern.

* Tjänsten passar dig som är intresserad av systemutveckling och vill fortsätta växa i rollen som utvecklare. Eller dig som exempelvis har interaktion och design som bakgrund och vill förbättra dina kunskaper i ren utveckling.

VI SÖKER DIG SOM

Vill arbeta med vidareutvecklingen av en populär och etablerad produkt och samtidigt bredda din egen kunskap! Antingen har du nyligen tagit din examen från en relevant eftergymnasial teknikutbildning och har prövat på att arbeta med utvecklingsprojekt vid sidan av dina studier, alternativt har du hunnit arbeta ett par år med systemutveckling. Yrkeserfarenhet är meriterande men inte avgörande då WSP söker rätt person till sitt kontor.

Vi söker dig som har goda kunskaper inom..

* ASP.NET, C# och Angular/AngularJS

* HTML 5, JavaScript och CSS

Utöver detta är det ett plus om du har erfarenhet av app-utveckling!

Du som söker är en driven och positiv person som ständigt vill utvecklas och lära dig mer. Du arbetar strukturerat och är en problemlösande systemutvecklare. Du kan ta egna initiativ och på ett självständigt sätt pröva dig fram till olika lösningar. Då du kommer att ingå i ett team och samarbeta med flera avdelningar hos WSP söker vi dig som drivs av att arbeta med andra.

Mer information

ÖVRIG INFORMATION

START: Enligt överenskommelse

OMFATTNING: Heltid, tillsvidare

ANNONSID:

PLATS: Umeå

KONTAKT: Rekryteringskonsult Joakim Söderström, 072-222 04 57

* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på joakim.soderstrom@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail.

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet. Hos oss kan du arbeta som uthyrd konsult på specifika kunduppdrag eller bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet. Läs mer på www.academicwork.se.

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

INFORMATION OM FÖRETAGET

WSP består av 40000 ingenjörer, tekniker och akademiker på mer än 300 kontor i alla världsdelar. I Umeå är vi ca 140 personer och flyttar nästa år in i ett nybyggt kontor precis vid älven på konstnärligt Campus. Ett växande företag som WSP med stark global närvaro erbjuder sina anställda utmärkta karriärmöjligheter och chansen att få arbeta med spännande projekt. WSP satsar på verksamheten inom bland annat gruvdammar och nu söker vi dig som vill arbeta i en omväxlande miljö.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Systemutvecklare/Programmerare hos Academic Work i Umeå genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Academic Work
Renmarkstorget 10
90326 Umeå

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Joakim Söderström

Till webb­ansökan 

Mer information