Junior javautvecklare till Metric Gaming i Uppsala!

2018-12-05

Ett lag vinner matchen – och någon annan pengar!

Men vilka ser egentligen till att sport och cash kan förenas? Jo, bland annat toppspelare inom javautveckling på Metric Gaming som älskar att ”kicka” kod och förbättra funktioner inom vadslagning. Nu har just du chansen att växa tillsammans med ett start-up- företag redan från startsignal. Sök tjänsten idag, då vi rekryterar löpande!

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker en junior utvecklare till Metric Gamings kontor på Klostergatan i Uppsala. Metric Gaming står inför en spännande expansionsfas och söker därför dig som är en stjärna på Java och trivs i en dynamisk start-up miljö där du har möjlighet att växa med företaget.

Du kommer att arbeta i ett litet men sammansvetsat lag med flera mycket erfarna utvecklare där du får en unik möjlighet att utveckla din tekniska kompetens och att vara delaktig i samtliga delar av processerna. Då Metric Gaming även har verksamhet i bland annat London, Las Vegas och Singapore kommer du i denna tjänst att få erfarenhet av ett internationellt samarbete.

Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Academic Work men du kommer anställas direkt hos Metric Gaming.

ARBETSUPPGIFTER

Som junior javautvecklare kommer du, tillsammans med teamet, att skapa uppfinningsrika lösningar till server- och administrationssystem baserat på en J2EE-plattform. Tillsammans sköter ni nedbrytning, implementering, test och leverans av nya funktioner.

Du kommer till exempel att:

* Utveckla nya funktioner i programvaran enligt förfrågan

* Lösa incidenter från support- och driftspersonal

* Förbättra metoder, processer och verktyg för maximal effektivitet i teamet

Du kommer att arbeta med system som har höga krav på prestanda och stabilitet. Tjänsten passar dig som är nyexaminerad eller i början av din karriär och vill få värdefull erfarenhet på ett företag med stor potential.

VI SÖKER DIG SOM

* Har mycket goda kunskaper i Java

* Har god förståelse för SQL-databaser

* Har mycket god förståelse för engelska såväl i tal som i skrift

Det är starkt meriterande om du även har en kandidatexamen inom systemvetenskap, datavetenskap, eller motsvarande utbildning. Även du som är självlärd med stor passion för programmering samt uppfyller ovanstående krav är välkommen att ansöka.

Det är också meriterande om du har särskilda kunskaper eller dokumenterat intresse för skalbar och högpresterande arkitektur och om betting.

Som person är du noggrann och uppmärksam på detaljer i ditt arbete. Vidare ser vi att du har en mycket god problemlösningsförmåga och inte är rädd för att ta egna initiativ. Du är självgående och tar ansvar för att uppgiften levereras i tid. Då företaget har planer på att expandera kan förändringar av arbetsuppgifterna förekomma, och det är därför viktigt att du är flexibel inför detta.

Mer information

ÖVRIG INFORMATION

Anställningen kommer ske i Betpump Solutions AB som är ett helägt dotterbolag till Metric Gaming.

* Start: Januari 2019 eller enligt ö.k.

* Omfattning: Heltid

* Placering: Uppsala, Klostergatan

* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Metric Gamings önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till

Academic Work.

* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.

* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stn06@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

OM OSS

Academic Work är Home of the Young Professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

INFORMATION OM FÖRETAGET

Metric Gaming är ett internationellt företag med kontor i London och Las Vegas. Man har nu valt Uppsala för att bygga upp ett team för utveckling av kärnprogramvara.

Bolaget grundades av World Poker Tour-vinnaren Martin de Knijff och leds av tidigare chefer från några av de mest väletablerade företagen i branschen. Metric är ett business-to-business-företag som är stolt över att tänka business-to-consumer. Metric har utvecklats till en av de mest spännande och dynamiska oberoende leverantörerna inom sports betting. Företaget syftar till att bli den ledande leverantören, känd för högkvalitativa, skräddarsydda och uppfinningsrika produkter.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Systemutvecklare/Programmerare hos Academic Work i Uppsala genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Academic Work
Conference&Business Center, Box112
19046 Arlanda

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Josefin Jonasson

Till webb­ansökan 

Mer information