Systemutvecklare till växande IT-företag i Växjö

2018-01-12

Nu har du som systemutvecklare chansen att utveckla dina kunskaper i ett innovativt och växande konsultföretag som söker nya medarbetare.

Vår kund expanderar och söker nu en målmedveten systemutvecklare till sitt team av kompetenta och engagerade kollegor. Rollen innebär att utveckla kvalitativa lösningar i nära samarbeten med etablerade kunder i hela Sverige. Vi söker personer både för front- och backend.

Viktigast är att du själv har viljan att utvecklas inom just ditt område och vill få chansen att arbeta för några av de större företagen och organisationerna med utveckling. Vårt kundföretag i Växjö erbjuder konsulttjänster inom IT, management och ekonomi. Du bör vara en nyfiken person som vill arbeta i konsultrollen och i nära samarbete med kunder och kollegor för att trivas.

Tjänsten är på heltid, med arbetstid kontorstid. Du kommer bli direkt anställd av vår kund. Placeringsort är Växjö. Vi tillämpar löpande intervjuer och urval.

Din profil

Vi letar efter dig med en universitets-/högskoleutbildning inom systemutveckling/programmering/webbutveckling eller motsvarande. Du brinner för att programmera i Java eller .Net. Det är meriterande med kunskap inom andra programspråk. Du talar flytande svenska och engelska. Vidare är du en servicemedveten person som vill göra kunder nöjda och är duktig på att samarbeta med andra. Vi söker dig som har kunskap inom Agila arbetsmetoder. Som person är du en målmedveten problemlösare med god analytisk förmåga. Låter detta som dig? Varmt välkommen in med din ansökan idag!

Mer information

Om företaget

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på unga i karriären. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi rekryterat över 10 000 personer det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på: www.studentconsulting.se

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Systemutvecklare/Programmerare hos StudentConsulting i Växjö genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

StudentConsulting
Kungsgatan 1A
35230 Växjö

Till webb­ansökan 

Mer information