Systemutvecklare till nytt utvecklingsteam inom Cyber Security

2018-11-08

Drivs du av att göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle? På Combitech erbjuder vi utmaningar i utvecklingens absoluta framkant, plus ovanligt trygga anställningsvillkor och trevlig företagskultur. Nyfiken på oss? Vi är nyfikna på dig.

Din roll som Systemutvecklare

Hos oss får du möjlighet att arbeta med intressanta kunder som ligger i framkant inom Cyber Security.

Vi tror på kraften i rätt kombinationer, att det är mötet mellan olika spetskompetenser som är grunden till vår framgång. Vi erbjuder våra medarbetade en unik helhet där det finns utrymme att kombinera kunskaper och intressen med spännande och utvecklande projekt.

Vi arbetar b.la. med PKI, kryptering, säker utveckling och design, säkerhetsgranskning av kod, nätverkssäkerhet, teknologier inom informationssäkerhet, autentiseringsmetoder/tekniker och i vårat Security Innovation Center testar vi nya lösningar och idéer, både internt och tillsammans med våra kunder.

Vad kan du tillföra?

Du kommer att arbeta med systemutveckling, säkerhetsgranskning och tester tillsammans med ditt team med fokus på olika säkerhetslösningar tillsammans med våra teamledare, arkitekter och experter inom IT-säkerhet som dessutom är några av Sveriges kunnigaste arkitekter inom säkerhet. Du kommer få möjlighet att arbeta i stora och komplexa utvecklingsprojekt. I din roll får du stora möjligheter till utveckling inom Cyber Security. 

Du brinner för systemutveckling och har ett stort intresse för säkerhet. Du är självgående, drivs av problemlösning och vill hela tiden utvecklas. Du har ett stort teknikintresse och söker själv hela tiden nya kunskaper och erfarenheter.

Du har mer än två års erfarenhet av mjukvaruutveckling och mycket god kunskap inom framförallt Java. Du har gärna praktisk erfarenhet av att arbeta med ett agilt arbetssätt t.ex. Scrum, Continuous Integration mm. Du har ett stort IT-säkerhetsintresse, gärna dokumenterad erfarenhet/utbildning med IT-säkerhetsinriktning. Svenska och engelska är ett krav. 

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.

Mer information

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Systemutvecklare/Programmerare hos Combitech AB i Växjö genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Combitech AB
Ljungadalsgatan 2B
35246 Växjö

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Per Westerberg+46 102 155 584

Till webb­ansökan 

Mer information